Jeigu Jūsų verslas yra augantis arba galbūt patiriate iššūkius savo versle galbūt Jums bus naudinga išorinio finansų direktoriaus (konsultanto) paslauga. Galbūt Jūsų mintyse kyla klausimų:

– Kaip galima robotizuoti, skaitmenizuoti Jūsų įmonės finansų sistemą, arba verslo administravimo procesus, nes nenorite priimti naujų darbuotojų ir mokėti daugiau mokesčių, bet manote, jog procesus galite patikėti technologijoms, arba norite pradėti naudoti technologijas, tačiau neturite žmonių, kas galėtų paaiškinti, kaip jomis pradėti naudotis, kokie žingsniai ir kaip vėliau kontroliuoti procesus.

– Galbūt norite vykdyti plėtrą, tačiau reikia optimizuoti kaštus, nes norite, jog verslas liktų pelningas, todėl reikia suvaldyti pinigų srautus ir paruošti strateginius finansų sprendimus.

– Norite, kad Jūsų verslas būtų pelningesnis.

– Norite sukurti darbuotojų motyvacinę sistemą.

– Vadovui reikia paprastos ir veiksmingos kontrolės sistemos, kad matytų esamą situaciją versle ir galėtų daryti sprendimus pelningumui didinti ar pinigų srautų kontrolei.

– Arba gal verslas patiria sunkumų ir reikalingi strateginiai sprendimai, kurie apjungtų visus verslo skaičius į vieną struktūrą ir būtų suprantami vadovui, ko pasekoje būtų galima priimti reikiamus sprendimus jau dabar.

– Galbūt reikia pagerinti finansų sistemą, kad būtų galima greičiau ir paprasčiau išskaityti skaičius paprastai ir tai panaudoti verslo auginimui bei investavimui.

Pasinaudokite išorinio finansų direktoriaus paslauga, arba gaukite tik Jums pritaikytą finansinę konsultaciją, kad sėkmingai ir be kliūčių galėtumėte įvykdyti planuojamą projektą, sutaupant savo pinigus ir laiką.

Tik žinios, nuoseklus veiksmų planas ir technologijos, Jūsų verslo iššūkius pavers į galimybes kasdienybėje!

BUHALTERIJOS.LT

Informacija ir užsakymai

Paskambinkite mums

+370 656 11877 

arba užpildykite formą

ir susisieksime kaip galėdami greičiau.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Share This